• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

Vi hjelper deg med firmagym!

Informasjon om betalingen

Betalingsavgifter

Vi tilbyr deg å betale med helt avgiftsfri faktura hos oss. Dette innebærer at det ikke tilkommer noen kostnader utover treningsapparatet. Alle priser er inklusive merverdiavgift og oppgitt i NOK. Toll tilkommer ikke.

Betaling

Faktura
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt  personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Delbetaling av bestillingen din opp til 120 måneder
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.

For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%.
Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon. Allmenne vilkår finner du her: http://www.sveawebpay.no/kontovilkar/

Les igjennom teksten over og tilpass de vilkår som gjelder din nettbutikk. For mer informasjon om netthandel vises det til: http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel

Følgende kostnader tilkommer ved Delbetaling:
295 kr i etableringsavgift samt 45 kr i fakturaavgift. 19,90 % rente.

Kortbetaling
Tillatte kort på Training365.no er VISA og MasterCard. Ingen ekstra kostnader tilkommer. Ved betalingen oppgis kortnummer, kortets gyldighetstid samt CVC-koden som finnes på baksiden av kortet. Training365.no bruker 3D-secure som er en sikkerhetsstandard utviklet av VISA og MasterCard. Betalingen skjer via Dibs som er PCI-sertifisert samt følger internasjonale sikkerhetsstandarder. All informasjon som sendes er kryptert noe som gjør at utenforstående ikke kan få tilgang til konfidensiell data gjeldene din kortbetaling.
For enkel og sikker håndtering av kostnader som kan tilkomme i etterkant (eksempelvis tillegg du kunne ønske i ettertid), lagres kortopplysningene dine for dette formålet. Training365.no har ikke tilgang til kortopplysningene da disse utelukkende håndteres av PCI-sertifiserte Nets. Bestillingens totale beløp reserveres direkte på kontoen din, men dras først ved leveranse av bestillingen din, men senest etter 3 dager.

Forskuddsbetaling
Totalsummen sette inn på kontonummer 14300901256 Swedbank (eller IBAN NO9014300901256 Swift/BIC SWEDNOKK). Når pengene har kommet inn, sendes treningsapparatet omgående. Vær oppmerksom på at bankenes håndtering kan innebærer at det kan gå et par bankdager fra betalingstidspunktet.

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / Björn T

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Eva S

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Olof R

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å fylle ut min e-postadresse godtar jeg at Training365 Pro behandler mine personopplysninger for å kunne sende markedsføringsmateriell som er tilpasset meg i henhold til Training365 Pros personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen