• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Kondisjon  Treningsapparater  Tredemøller

Kjøp Tredemøller

Dine valg:
6 artikler
Sortering:
FINNLO Performance
31 299 kr
Kort leveringstid
Finnlo Endurance TFT
31 299 kr
Kort leveringstid
-32% Finnlo Alpine IV
12 704 kr
18 740 kr
Kampanje
Finnlo Technum
18 399 kr
Finnlo Alpine TFT
24 899 kr

Löpband

Tredemøller er svært effektive for kaloriforbrenning og et utmerket komplement til løping utendørs og annen trening. I tillegg til å forbedre kondisjonen, jobber du også med å forsterke ben- og ryggmusklene dine på tredemølla. Tredemølla inneholder treningsprogram og innstillinger som gjør treningen din både god og morsom.

Tips når du skal kjøpe tredemølle

Tenk på å kjøpe en tredemølle med tilstrekkelig stor løpsflate slik at det kjennes trygt og bekvemt å løpe. Det er viktigere at løpsflaten er bred enn lang. Tenk også på å velge en tredemølle med tilstrekkelig høy maksimumshastighet. Da kan du også bruke tredemølla for intervalltrening noe som er en svært effektiv treningsform. Tenk dessuten på å velge en tredemølle med tilstrekkelig sterk motor – 2 hk holder for normal bruk. Samtlige av våre tredemøller har en god og passelig demping.

Hvis du trenger hjelp kontakt oss gjerne på telefon 81 50 31 36, info@training365.no eller via vår chat lengst nede til venstre på skjermen.

Vanlige spørsmål om Tredemøller
  • Hva er det beste med å ha en tredemølle hjemme?

    Hva er det beste med å ha en tredemølle hjemme?

    Hvis du er smart nok til å investere i en tredemølle, vil du ikke lengre måtte tenke på å reise frem og tilbake til treningssenteret - og du kan faktisk trene når du selv vil! Det gir deg en stor frihet, og veldig få unnskyldninger til å ikke ta deg en liten løpetur i stua, uavhengig av hva klokken er eller hvordan været er ute.

  • Hvordan blir løpeturen på tredemøllen mer interessant?

    Hvordan blir løpeturen på tredemøllen mer interessant?

    Det er kanskje monotont å løpe inne i sin egen stue, men det går absolutt an å gjøre løpeturen mer interessant. Du kan faktisk gjøre det du liker best mens du tar deg en løpetur på tredemøllen, enten det er å ha TV-en på i bakgrunnen, eller høre på en lydbok, og helt uten at du ubevisst sammenligner deg selv med andre mennesker på treningsstudioet - du kan til og med ta en pause for å henge opp klesvasken midt under løpeturen!

  • Hvordan vedlikeholder jeg en tredemølle?

    Hvordan vedlikeholder jeg en tredemølle?

    Det er enkelt å vedlikeholde en tredemølle. Husk å tørke av eventuell svette etter bruk, og ikke glem å tørke støv av den mens du gjør husvasken din! I tillegg bør du sette av en fast dag i måneden for å sjekke at alle bolter og skruer sitter godt, og at alle funksjoner fungerer som de skal (håndtak, konsoll, fotskinner og bakre rulle). Selve løpeplaten trenger også en smøring innimellom - alt mellom en gang i måneden og kun to ganger i året, avhengig av hvilken modell du velger.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen