• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Styrke  Benker og stativer  Treningsbenker

Treningsbenker

0 artikler
Sortering:

Ditt valg matchet ingen artikler!

Utvid horisonten, push grenser og ta styrketreningen til et nytt nivå. Med en god treningsbenk fra training365.no, starter du et helt nytt treningseventyr! Uansett om du har trent styrke lenge eller om du er helt fersk, vil en treningsbenk øke mulighetene for hvilke øvelser du har til rådighet. Når du kjøper en treningsbenk av god kvalitet, får du mer ut av treningen. Alle våre benker er stødige og stabile, og når du kjøper en treningsbenk av oss, kan du alltid stole på at du ikke holder deg selv tilbake.

En treningsbenk tar heller ikke mye plass i hjemmet, og er derfor et lurt sted å begynne for deg som ønsker å trene hjemme. Da frigjør du tid, samtidig som du får mer kontroll over utstyret. Samtidig, er benker et allsidig redskap som du kan kombinere med mye annet treningsutstyr, som for eksempel dumbbells eller vektstenger. Mange benker har også transporthjul, slik at det skal være lettere for deg å flytte på dem. Og hvis du har ganske lite plass og er avhengig av å kunne lagre benken et annet sted enn der du trener, har vi også sammenleggbare modeller. Hva venter du på? Gjør en investering i din egen fremtid, og kjøp en treningsbenk hos training365.no i dag!

Vanlige spørsmål om Treningsbenker
  • Hva kan jeg bruke en treningsbenk til?

    Hva kan jeg bruke en treningsbenk til?

    Dersom du ønsker å gjøre ulike øvelser og bygge muskler, er treningsbenker ideelle. De tar liten plass hjemme og kan benyttes til å trene ulike muskelgrupper ved hjelp av din egen kroppsvekt, men også i kombinasjon med manualer, stenger, vekter eller stativer. Det er kun fantasien som setter grenser når du bruker en treningsbenk, da du kan gjøre alt fra situps til vektløft til uttøying på den.

  • Hvilken type treningsbenk er best?

    Hvilken type treningsbenk er best?

    Det finnes ulike typer treningsbenker - noen er en enkel benk, mens andre kan settes i ulike vinkler slik at du kan gjøre enda flere øvelser. Noen kommer også med stativ på sidene, slik at du har plass til å plassere en vektstang der. Sistnevnte er selvfølgelig best hvis du hovedsaklig trener med vektstenger, men det finnes ingen fasitsvar på hvilken type treningsbenk som er best. Den treningsbenken som passer til dine øvelser er den som er best for deg! Hvis du er i tvil, kan du alltid spørre oss om hjelp - vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte treningsbenken for nettopp deg.

  • Hvorfor bør jeg investere i en treningsbenk?

    Hvorfor bør jeg investere i en treningsbenk?

    En treningsbenk er veldig anvendelig innenfor trening, og om du kun skal kjøpe ett treningsapparat til å ha hjemme, bør du virkelig vurdere å kjøpe en treningsbenk. Den tar liten plass i huset eller leiligheten din, og kan brukes til mange ulike øvelser. Vi har et stort utvalg treningsbenker til gunstige priser, som kan gi deg stor frihet til å trene hele kroppen hjemmefra, når som helst!


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen