• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Styrke  Multigym  Multigym  Finnlo Bio Force Extreme Core

Finnlo Bio Force Extreme Core

Finnlo
Finnlo Bio Force Extreme Core
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Revolusjonerende, stille TNT motstandsteknologi uten vekter
  • Integrerte sammenleggbare håndtak
  • Six-pack tillegg: 2x AB-løkker og 1x AB-stropp
  • Maks. 125 kg motstand for høyintensive treningsøkter
  • Over 100 forskjellige øvelser for hele kroppen

Allrounderen blant multigym - fungerer uten vekter.

Revolusjon innen styrketrening

Bio Force Extreme Core fra FINNLO inkludert opptrekkshåndtak, magetreningstau AB, beinløkke og armbånd er revolusjonen innen styrketrening! I stedet for å være utstyrt med konvensjonelle vektblokker, har Bio Force Extreme Core en plasskompatibel Total Nitrocell Technology (TNT) motstandsteknologi. Sylindrene fylt med nitrogen genererer en perfekt jevn motstand og fungerer helt lydløst. Som en videreutvikling av vår Bio Force grunnmodell kommer Bio Force Extreme Core med nye Pull-up grep og tilbyr dermed enda mer variasjon av øvelser for din styrketrening for hele kroppen. Flere treningsvarianter, mer variasjon, raskere til en kraftig V-form.

Vær oppmerksom på originalen når du kjøper!

Bare med FINNLO Bio Force, originalen, har du den originale kvalitetssikringen.

Slik gjenkjenner du originalen:

  • Sikkerhetskrok for sikker trening og perfekt taukontroll
  • 88 siders treningsinstruksjoner i nylonmappe
  • 2 laminerte treningsunderlag for menn og kvinner
  • FINNLO logo på baksiden
  • Nettbrettholder: variasjon og motivasjon gjennom musikk, filmer og treningsvideoer (nettbrett ikke inkludert)
  • Latissimus pin: effektiv latissimus trekking er mulig selv med en kroppshøyde på over 1,80 meter

Juster raskere – tren mer effektivt

Innstillingene på FINNLO Bio Force Extreme Core er raske og enkle å gjøre. For eksempel kan du enkelt sette inn dråpesettet (reduksjonssettet) i treningen din. Skyvelåsmekanismen gir mulighet for å øke motstanden opp til 125 kg i trinn på 1,25 kg kan justeres med én bevegelse uten å måtte reise seg fra multigym. Med det samme Når du utfører øvelsen, muliggjør multigymets bilaterale motstandsinnstilling kompenserende trening for den muskelsvake halvdelen av kroppen - opptil 62,5 kg kan justeres per side.

Utstyret i multigymet er avrundet med kraftig tilbehør: sammenleggbare håndtak, AB-løkker, abdominaltreningstau AB-stropp og en benløkke. Setet kan justeres vertikalt og individuelt. For avanserte For treningsvarianter kan setet enkelt tas av multigym.

Brede skuldre og nakke med ulike treningsvarianter

Du kan trene skuldrene med stående roøvelse, kabelcross eller med lat pull bar. Du har variasjon med øvelsene skulderpress og front/sidehevinger i sittende stilling. I kabeltrekkstilling nedenfra kan skuldertrekk (shrugs) og sidehevinger utføres stående. Alternativt kan du bruke Du bruker latstangen til å trekke i nakken mens du står.

Kraftig brysttrening

Med Bio Force Extreme Core kan du trene brystet med ulike øvelser: Benkpress og skråbenkpress med kabeltrekkhåndtakene eller sommerfugløvelsene er bare noen eksempler på hvordan du kan trene ditt sterke bryst målrettet.

Biceps og triceps trening

Du trener dine definerte armmuskler (biceps og triceps) med de forskjellige grepsvariasjonene biceps krøller når du står. Du kan optimalt bruke de nedre kabeltrekkhåndtakene til dette. Integrer Hammercurl, sittende konsentrasjonscurl og underarm/overarm curl for enda mer muskelstimulering og variasjon. Din triceps vil bli opparbeidet med følgende øvelser: Triceps extensions, som overhead, lunges, dips og triceps extensorer krysset.

Ryggpassform med kraftige lats

For din ryggtrening tilbyr multigymet deg et latissimus-trekk med latstang, alternativt håndtakene på kabelen eller du kan gjøre roøvelsen stående. Du kan også gjøre markløft med de nedre kablene.

Din definerte sixpack

Med Bio Force Extreme Core får du en komplett magepakke: Bruk magetreningstauet AB-Strap for crunches eller armløkkene for Roman Chair Raises (benhevinger). Du kan trene de laterale magemusklene med håndtakene til kabeltrekkene, for eksempel.

Universell beintrening

Med de nedre kabeltrekkhåndtakene kan du knebøy og markløft stående. Benforlengelsen og hamstring-enheten er perfekt designet for din lårtrening. Benkrøller gjør hamstrings til et muskuløst blikkfang. Den praktiske og allsidige benløkken er allerede inkludert i leveransen. Du kan bruke den til blant annet å trene. kaster setemusklene eller benet klemmer leggene dine. Med løkken kan du også danne bortførere og adduktorer.

Sterk når du sitter og står

Ryggstøtten på komfortstolen av høy kvalitet med sittepute kan justeres 5 ganger. Trenger du mer Under trening kan setet enkelt tas av multigym. En størrelse styrkeutøver på opptil 1,88 m, setet kan justeres komfortabelt og så kan du jobbe løs.

Din "V-Shape Body"

Pull-ups - øvelsen for arm- og ryggmuskulaturen. Med Bio Force uttrekkbare håndtak kan du Du kan nå effektivt utføre denne klassikeren og mestre hver pull-up-utfordring. Håndtakene er optimalt utviklet for smale og brede pull-ups. Så du tar med enda mer Varier treningen og utfordre muskelgruppene dine gjennom de forskjellige grepsposisjonene. De stramme pull-upene med underhåndsgrep er et meget godt alternativ til de velkjente brede pull-upene i overhåndsgrepet. Underhåndsgrepsøvelsen styrker de nedre og vertikale løpende muskelfibrene i lats og biceps. Øvelsen med stramme pull-ups er spesielt effektiv for å bygge en sterk rygg. På grunn av den mer intense deltakelsen er Biceps-versjonen også litt enklere enn versjonen med bredt grep. Følgende muskelgrupper er perfekt trent med pull-ups på Bio Force Extreme Core:

  • Bred ryggmuskel (musculus latissimus dorsi)
  • Hettemuskel (musculus trapezius)
  • Større rhomboid muskel (musculus rhomboideus major)
  • Stor rund muskel (musculus teres major)
  • Biceps (musculus biceps brachii)
  • Talkemuskel i overarmen (musculus brachioradialis)
  • Brachialis muskel

Få Shredded - 2 AB-løkker og 1 AB-stropp for seks-pack-trening inkludert

Leveransen inkluderer også 2 armbånd og 1 AB-stropp for din perfekte sixpack-trening. Med den kan du effektivt trene alle magemuskelområder effektivt og dermed målrette mot ubalanser under mottrening. Både lateral- og rectus abdominis-musklene kan formes og utvikles profesjonelt med disse geniale tilleggsmaterialene. Bare fest de 2 AB-mageløkkene til pull-up-stangen raskt og enkelt og akkurat som i studio. Start seks-pack-treningen. De to løkkene er svært komfortable, avlaster arm og skulder og er også ekstremt slitesterke. Et mykt innerfôr sikrer komfortabel og fokusert trening. De to sikkerhetskarabinkrokene garanterer en maksimal lastekapasitet på opptil 180 kg. Den praktiske AB-stroppen er laget av nylon og kan enkelt festes til kablene ved hjelp av de integrerte ringene. Den komfortable skulderputen sørger for optimal kraftoverføring og den funksjonelle AB-remmen for et fast og sikkert grep under treningen.

Mobil allrounder

Bio Force Extreme Core er det perfekte multigym for hjemmet ditt og kan gjøre mer enn andre multigym: en ekte allrounder! Totalt sett veier Bio Force Extreme Core kun ca 80 kg og kan enkelt justeres i rommet med transportrullene.

Andre sterke fordeler

Ekstremt utvalg av øvelser

Med Bio Force Extreme Core får du en rekke treningsalternativer på en kompakt og trang plass levert hjem til deg. Du trenger ikke irriterende turer til studio, ingen treningsmedlemskap. Du nyter Din fysiske trening er fokusert på dine egne fire vegger.

Du kan nå nå følgende treningsmål hjemmefra:

  • Bred, definert bryst- og overkropp, sterke XXL-overarmer og en bred "V-formet kropp"
  • Sterke, brede skuldre
  • Mer kjernestyrke gjennom kjernetrening, kraftig sixpack
  • Muskuløse lår og legger

Bygget størrelse

  • Lengde: 135 cm
  • Bredde: 170 cm
  • Høyde: 218 cm
  • Plassbehov 180 x 228 x 218 cm
  • Takhøyde: 225 cm
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3848
EAN-kode4005251384806
VaremerkeFinnlo
Maksimal belastning125 kg
Mål & Vekt
Lengde135 cm
Bredde170 cm
Høyde218 cm
Vekt80 kg
Vektmagasin180 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt135 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen