Lukk
  • Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

Vi hjelper deg med firmagym!

Kondisjon  Crosstrainer  Reebok Reebok Crosstrainer GX40S

Reebok Reebok Crosstrainer GX40S

Reebok
-13%
Reebok Reebok Crosstrainer GX40S
Reebok Reebok Crosstrainer GX40SReebok Reebok Crosstrainer GX40SReebok Reebok Crosstrainer GX40SReebok Reebok Crosstrainer GX40SReebok Reebok Crosstrainer GX40SReebok Reebok Crosstrainer GX40SReebok Reebok Crosstrainer GX40SReebok Reebok Crosstrainer GX40S
Beskrivelse

Beskrivelse

Trening på en crosstrainer er en hard form for trening hvor brukeren har total kontroll over intensiteten. Med en kombinasjon av hastighet og motstandsnivå kan du enkelt forbrenne mange kalorier.

Andvendelse av Reebok GX40S One Series er en effektiv trening samtidig som den er skånsom mot ledd. Jo høyere motstanden er (32 nivåer), desto hardere er det å bevege pedalene og armene. Dersom du kun ønsker å fokusere på underkroppen kan du holde på et styr som ikke er bevegelig. Fordelen med en crosstrainer er at den gir mulighet for bevegelse av muskulaturen fra skulder til hofte (på tvers), samt styrke ben. Videre gir den en god sirkeltrening og øker dermed kondisjonen.

Computeren har 20 programmer hvor 12 er forhåndsinnstilte. 3 programmer er til et ønsket mål: tid, distanse og forbrendte kalorier. 3 ytterligere programmer er til watt-test, pulstest, restitusjon samt manuelt program. Videre er det mulighet for et personlig brukeroppsett. Mange valgmulighetersom kan gjøre din trening variert og motiverende.

Under trening har du enkelt overblikk over all data på den 5,5" store skjermen. Du kan blant annet lese av dine aktuelle pulsverdier målt på en pulssensor som er plassert på begge armer av crosstraineren.

Reebok GX40S crosstrainer er meget stillegående og er robust. Maskinen kan stilles inn til gulvnivå slik at den står rett og stabil. Den er utstyrt med transporthjul slik at den enkelt kan flyttes rundt i huset.

Monteringsveiledning følger med. Alle deler er markert og detaljert beskrevet i manualen, i rekkefølgen maskinen skal settes sammen. 

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerLi270-101112
EAN-kode5055436111139
VaremerkeReebok
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
Antall programmer15 st
HåndpulssensorerJa
BluetoothNei
Svinghjulsvekt9 kg
Skrittlengde38 cm
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Høyde (gulv-løpeflate)32 - 45 cm
Vekt49,1 kg
Maks brukervekt120 kg
Lengde135 cm
Bredde72 cm
Høyde169 cm
DrivningBakdrevne
Trådløs pulsmottakNej
MotstandssystemDatarstyrt magnetmotstand
Garanti bedrift1 års garanti
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / Björn T

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Eva S

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Olof R

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å fylle ut min e-postadresse godtar jeg at Training365 Pro behandler mine personopplysninger for å kunne sende markedsføringsmateriell som er tilpasset meg i henhold til Training365 Pros personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen