• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

Vi hjelper deg med firmagym!

Styrke  Multigym  Finnlo Finnlo Autark 6600

Finnlo Finnlo Autark 6600

Finnlo
Finnlo Finnlo Autark 6600
Finnlo Finnlo Autark 6600Finnlo Finnlo Autark 6600Finnlo Finnlo Autark 6600Finnlo Finnlo Autark 6600Finnlo Finnlo Autark 6600Finnlo Finnlo Autark 6600Finnlo Finnlo Autark 6600Finnlo Finnlo Autark 6600Finnlo Finnlo Autark 6600Finnlo Finnlo Autark 6600
Beskrivelse

Beskrivelse

Den multifunksjonelle treningsmaskinen av studiokvalitet, med ”Kraft-Turbo” for profesjonell fitness og styrketrening hjemme. Med integrert Ab & Backtrainer for effektiv og sunn trening av mage- og ryggmuskulatur. Med benstrekker-/benbøyfunksjon, separat butterflyenhet og en 160 graders roterbar rullemekanisme som er justerbar i høyden – for enda mer effektiv trening av musklene dine.

Med den nye kraftstasjonen Autark 6600 fra FINNLO kan du endelig trene alle viktige muskelgrupper på kroppen hjemme, som i et profesjonelt fitnesstudio. Denne kraftpakken utmerker seg med en separat, justerbar butterflyenhet. Du får tilstrekkelig bevegelsesfrihet, også under ro- og benkpresstrening. Dessuten har den mange ulike justerbare grepalternativer for best mulig bevegelsesmønster. Denne kraftstasjonen utmerker seg dessuten gjennom sin Ab & Backtrainer, som bygger mage- og ryggmuskler og som tilpasser seg etter hverdagens krav. Kraftstasjonen er utstyrt med en vektblokk på 100 kg, oppdelt i 20 skiver på 5 kg stykk. Slik kan også avanserte styrkeutøvere bruke denne stasjonen til å bygge og definere muskler over hele kroppen best mulig.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Dokument

Produktmanual

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3942
EAN-kode4005251394201
VaremerkeFinnlo
Kg per vekt5 kg
Mål & Vekt
Lengde190 cm
Bredde263 cm
Høyde223 cm
Vektmagasin100 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / Björn T

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Eva S

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Olof R

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å fylle ut min e-postadresse godtar jeg at Training365 Pro behandler mine personopplysninger for å kunne sende markedsføringsmateriell som er tilpasset meg i henhold til Training365 Pros personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen