• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Pulsklokker  Treningsklokker  Garmin tactix® 7 – Standard Edition

Garmin tactix® 7 – Standard Edition

Garmin
Garmin tactix® 7 – Standard Edition
Beskrivelse

Beskrivelse

TAKTISKE GPS-MULTISPORTKLOKKER

Denne GPS-multisportsklokken har en safirlinse, tradisjonelle knapper, en berøringsskjerm og taktiske spesialfunksjoner samt kart, musikk, avanserte treningsfunksjoner med mer.

  • Robust konstruksjon med et premiumdesign som er laget i henhold til militære standarder (MIL-STD-810).
  • Opptil 28 dager i smartklokkemodus.
  • Når det blir mørkt, vil den innebygde LED-lommelykten holde deg i gang.
  • Hold deg skjult med spesifikke funksjoner som kompatibilitet med nattbriller.
  • Naviger med multi-GNSS-satellittreferanse og utendørssensorer.
  • Bruk smartfunksjoner som kontaktløs betaling, musikk og varsler ved å parkoble enheten med en kompatibel smarttelefon.

BATTERILEVETID
Få opptil 28 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 89 timer i GPS-modus.

KVALITETSDESIGN
Det robuste og sofistikerte designet har en stor 1,4″ skjerm og er testet i henhold til amerikanske militære standarder (MIL-STD-810).

BERØRINGSSKJERM OG KNAPPER
Klokken har tradisjonelle knappekontroller som fungerer i alle omgivelser, og et responsivt nytt berøringsskjermgrensesnitt for rask tilgang til valg og funksjoner.

INTEGRERT GRØNN ELLER HVIT LOMMELYKT
En integrert multi-LED-lommelykt gir rask tilgang til en jevn lysstråle som kan veilede deg i dårlige lysforhold.

KOMPATIBILITET MED NATTBRILLER
Bytt enkelt mellom dag- og kveldstidvisning med en skjerm som kan leses av med nattbriller.

STEALTH MODE
Stealth Mode stopper lagring og deling av GPS-posisjonen din og deaktiverer trådløs tilkobling og kommunikasjon – samtidig som klokken holdes operativ.

KILL SWITCH
Hvis man er bekymret for sikkerheten, kan hele enhetens brukerminne slettes med Kill Switch.

JUMPMASTER-MODUS
Denne funksjonen beregner punktet for utløsningen av fallskjermen din i henhold til militære retningslinjer og hjelper deg med å navigere til målet etter at du har hoppet.

FORMAT FOR DOBLE POSISJONER
Du kan enkelt synkronisere posisjonen din med andre ved å se både UTM (Universal Transverse Mercator) og MGRS (Military Grid Reference System) på den samme skjermen.

PROJISERTE VEIPUNKTER
Angi og lagre eksterne geoposisjoner som kan brukes senere til navigasjon.

JAKTAKTIVITETER
Spor jaktaktiviteter, og marker jaktspesifikke veipunkter på klokken.

DIREKTE TIL NAVIGASJON
Naviger direkte til en posisjon eller et veipunkt i den internasjonale aeronautiske databasen. Eller velg Nærmeste-funksjonen for å aktivere en rute til en flyplass i nærheten.

VÆRMELDINGER
Få tilgang til værrapporter, inkludert NEXRAD-radarinformasjon, METAR-rapporter og TAF-rapporter, for å se vind, sikt, barometrisk trykk med mer1.

INNEBYGDE SPORTSAPPER
Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terreng- og baneløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf, surfing, klatring innendørs med mer.

HIIT-TRENINGSØKTER
Denne aktivitetsprofilen sporer de høyintensive intervalløktene dine, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og egendefinerte økter. Angi antall runder, trenings-/hvileintervaller og mer.

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turanbefalinger basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen.

VISUELL LØPSBEREGNING
Basert på løpshistorikken og den generelle formen din gir denne funksjonen deg et anslag over hva tempoet ditt kan være på distansen du vil løpe. Trenddata viser hvordan treningen din har innvirkning over tid.

LENGER FREMME
Få oversiktlig informasjon om utvalgte POI-sjekkpunkter lenger fremme. Se ytelsesstatistikk, mellomtider og avstand/høyde – pluss et sammendrag av kommende viktige løypepunkter.

PACEPRO™-TEKNOLOGI
PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

YTELSESMÅLINGER
Vis avansert treningsstatistikk som løpsdynamikk, varme- og høydejustert kondisjonsberegning, kondisjonsberegning for terrengløp, restitusjonsrådgiver og mye annet2.

REAL-TIME STAMINA
Bruk disse dataene om utholdenhet til å spore og administrere anstrengelsene dine – og unngå å bli overanstrengt på starten av løpe- eller sykkelturen.

RESTITUSJONSRÅDGIVER
Etter hver treningsøkt gir restitusjonstid deg beskjed når du er klar for en ny, hard treningsøkt. Det tar til og med høyde for treningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.

MTB-DYNAMIKK
Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk, samt spesialmålinger av vanskelighetsgrad og flyt som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor jevnt du kommer deg ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.

CLIMBPRO-FUNKSJON
Bruk ClimbPro-klatreplanleggeren for å se sanntidsinformasjon i nedlastede løyper om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde samt nedstigning og flate partier.

FUNKSJONER FOR SURFEREN
Gjør deg klar til å surfe på et par bølger. Denne tactix-klokken er kompatibel med Surfline Sessions™, som lager en video av hver bølge du surfer på foran et Surfline®-kamera3. Dermed kan du se dem senere med Surfline Sessions-abonnementet for å se hvordan det gikk.

ALPINT
Hold deg oppdatert når du er ute i snøen. Denne forhåndslastede profilen hjelper til med å skille mellom skigåing og klatring. Den viser statistikk som er spesifikk for enten stigning eller nedstigning.

LANGRENNSSTATISTIKK
Når klokken er parkoblet med HRM-Pro™-pulsbelte (selges separat), kan de gi deg informasjon om langrennsøktenes faktiske treningsbelastning.

STØTTE FOR MULTI-GNSS
Få tilgang til flere globale navigasjonssatellittsystemer (GPS, GLONASS, Galileo). Få tilgang til flere frekvenser som sendes av navigasjonssatellitter, for å få bedre posisjonsnøyaktighet i områder der GNSS-signaler reflekteres, er svake eller vanligvis ikke trenger inn.

ABC-SENSORER
Naviger rundt neste løype med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et elektronisk 3-akset kompass.

GOLFBANEKART
Få tilgang til CourseView-kart over mer enn 42 000 internasjonale golfbaner, og få tilgang til målretting og PlaysLike-avstandsfunksjonen.

SKIVIEW™-KART
Kjør ned bakken med forhåndsinnlastede SkiView-kart, og se navn og vanskelighetsgrad på løypene på mer enn 2000 skianlegg over hele verden verden over.

INTERNASJONALE TOPO-KART
tactix® 7 – Standard Edition leveres med TopoActive-kart fra din region og gir deg kostnadsfri tilgang til å laste ned flere kart fra hele verden for å holde turene dine på riktig spor. Bruk den innebygde Wi-Fi®-tilkoblingen for enkelt å oppdatere kart og programvare uten å bruke en datamaskin.

OFFENTLIGE LANDOMRÅDEGRENSER
Den valgfrie visningen av offentlige landområdegrenser på topografiske kart hjelper deg med å vite at du drar i den retningen du skal.

STRØMSTYRING
Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Optisk pulsteknologi måler aktivitetsintensiteten og pulsvariasjon for å beregne stressnivået ditt. Den sporer også under vann uten pulsbelte.

PULSOKSIMETERSENSOR
En pulsoksymetrisensor4 brukes for å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.

SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få fullstendig oversikt over søvnstadiene dine – både lette, dype og REM. Vis alt på en egen widget som inneholder søvnpoengsummen din og annen informasjon.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

HEALTH SNAPSHOT™-FUNKSJON
Loggfør en to minutter lang økt for å måle viktig statistikk som puls2, pulsvariasjon, pulsoksymetri4, respirasjon og stress. Deretter kan du dele denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect™-appen på en kompatibel smarttelefon.

HYDRERINGSSPORING
Loggfør det daglige væskeinntaket som en påminnelse om å holde deg hydrert. Når det automatiske målet er aktivert, ser du til og med beregnet svettetap etter en aktivitet, og målet ditt justeres i forhold til dette.

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel enhet.

MUSIKKAPPER
Lagre opptil 2000 sanger, eller få tilgang til strømmeapper fra kompatible tjenester, som Spotify, Deezer og Amazon Music, og lytt til dem via hodetelefoner med Bluetooth®-teknologi.

KONTAKTLØSE BETALINGER MED GARMIN PAY™
Gå lekende lett forbi køer med Garmin Pay. Finn banker som støtter kontaktløs betaling her.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Når klokken og telefonen din er parkoblet, kan sanntidsposisjonen din sendes til kontaktene dine manuelt eller automatisk under utvalgte utendørsaktiviteter med innebygd hendelsesregistrering5.

CONNECT IQ™-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelter og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken på din kompatibel smarttelefon.

I esken

  • tactix 7 – Standard Edition, sort DLC-titan med sort nylonrem
  • Lade-/datakabel
  • Dokumentasjon

1Når parkoblet med en kompatibel telefon.
2Aktivitetssporingens nøyaktighet.
3Når enheten er parkoblet med Garmin Connect™- og Surfline-appene for smartenheter.
4Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
5Når den parkobles med en kompatibel smarttelefon. Når det gjelder krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/safety.
Wi-Fi er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance. SPOTIFY og Spotify-logoen er blant de registrerte varemerkene for Spotify AB. Amazon Music og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com Inc. eller tilhørende datterselskaper. Bluetooth-navnet og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og Garmins bruk av disse er underlagt lisens.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-02704-01
EAN-kode753759288778
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen