• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Crosstrainer  Hammer Sport Crossfly XTR BT

Hammer Sport Crossfly XTR BT

Hammer Sport
Hammer Sport Crossfly XTR BT
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Digitalt trafikklys for puls og turtall
  • Glute Former for målrettet bunntrening
  • Mange håndtaksvarianter

Justerbar glute shaper og digital ytelse lys!

Crossfly BT passer inn i ethvert hjem, enten du er nybegynner eller en ambisiøs fritidsidrettsutøver. Glute shaper for optimal rumpetrening, samt et kraftlys for perfekt treningskontroll, pluss unike grepvariasjoner, gjør den til et must-have. Med 24 treningsprogrammer og enkel bruk av push & turn-computeren overbeviser den med optimal fettforbrenningstrening.

Innovativ og unik

Høydepunktet til Crossfly BT er de multijusterbare gluteformerne og sparkeplatene. Du trener beinmusklene, spesielt rumpa, på en enda mer målrettet måte.

Alt i sikte

Datamaskin med Push & Turn og krystallklar LCD-skjerm gir perfekt treningskontroll. Effektlyskrysset sørger for at du alltid trener i optimal rekkevidde.

Tren hvor og når du vil

Transporthjulene gjør flytting av crosstraineren til en barnelek. Dette gjør hjemmetreningen din enda mer fleksibel, velg dine favorittsteder å trene uten riper.

Oppdag favoritttreningen din

Med HAMMER Workouts tilbyr vi deg stadig nye og motiverende kurs med din crosstrainer. Tren sammen med våre kompetente trenere og oppnå dine individuelle treningsmål på 10 til 50 minutters treningsøkter. Uansett om du bruker smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC, kreves det ikke noe ekstra abonnement.

Kompetansen til våre trenere

"Crossfly overbeviser med sin perfekte treningsoversikt. Med trafikklyset, som viser pulsen og hastigheten i farger, kan du kontrollere treningen perfekt. Med gluteformeren kan du sette spesielt fokus på bakre benmuskler."

Intens trening for rumpa

Med den patenterte og innovative Glute Shaper kan du skreddersy treningen din perfekt. Takket være de justerbare trinnplatene, inkludert Glute Shaper, oppnår du en optimal treningsvinkel og trener baken målrettet.

Digital opplæring

Takket være Bluetooth-tilkoblingen kan crosstraineren enkelt kobles til Kinomap-appen. Oppdag utallige virtuelle ruter, med den integrerte nettbrettholderen kan du enkelt og bekvemt plassere nettbrettet og få den perfekte underholdningspakken.

Perfekt avstemt motstand

Svinghjulsmassen på 18 kg og kulelager av utmerket kvalitet gjør Crossfly BT til en kompakt og svært funksjonell crosstrainer som kompletterer ditt hjemmetreningsrom perfekt. Overbevis deg selv om en hviskende stille treningsopplevelse!

Optimal pulskontroll

Takket være håndpulssensorene har du alltid pulsen i sikte. Pulsen er den perfekte parameteren for å forme kondisjonstreningen din. For enda mer nøyaktige resultater anbefaler vi en bryststropp, som også er tilgjengelig i butikken vår.

Alltid i grønn sone

Motstanden kan justeres via datamaskinen fra 25 til 350 watt i trinn på 5 watt. På denne måten kan du raskt bytte mellom ulike motstandsintensiteter eller trene permanent med ett nivå. I tillegg har crosstraineren et trafikklys for RPM (eller hastighet) og puls, som viser ditt nåværende antall runder eller prosentvis puls i farger. Dette gir deg direkte tilbakemelding på hvilken treningssone du befinner deg i.

Økt kaloriforbruk

Trening med crosstrainer er den perfekte måten å øke fettforbrenningen på, styrke hele kroppen og det kardiovaskulære systemet. Velg din favoritt blant flere forhåndsinnstilte programmer eller lag et program selv. Ved å bruke restitusjonsfunksjonen kan du se hvor raskt kroppen din kommer seg etter trening ved å måle restitusjonspulsen. I tillegg kan du se din kroppsfettprosent, din BMI (Body Mass Index) og din Basal Metabolic Rate (BMR) med "Body Fat Program".

Lett å flytte rundt

Crossfly BT er lett å flytte med minimal innsats takket være den smarte designen. Plasser den raskt og enkelt i henhold til dine preferanser og oppbevar den i hjemmet for å spare plass.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa4111
EAN-kode4005251411106
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
Antall programmer12 st
Mål & Vekt
Lengde150 cm
Bredde56 cm
Høyde166 cm
Vekt43 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt130 kg
Skrittlengde40 cm
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
TransporthjulJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemElektromagnetisk motstand
DrivningBakdrevne
Svinghjulsvekt18 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen